Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-15-2009, 04:39 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-15-2009 04:39 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #43
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Rămân ai noştri

Mihai Ionescu (principal), Radu Lefter şi Costel Ilie (secunzi). Aceasta este componenţa actuală a conducerii tehnice la FC Ceahlăul. Primul dintre ei, pentru că nu are licenţa PRO pentru a activa pe banca tehnică la meciurile din Liga 1, va pleca astăzi sau cel târziu mâine la Bucureşti pentru a-şi începe paşii în vederea obţinerii unei derogări în acest sens.

"Trebuie să rezolvăm şi problema aceasta, pentru ca totul să fie în ordine şi să nu avem de suferit pe banca tehnică, prin absenţa celui care l-am propus noi", a întărit preşedintele Ceahlăului, Viorel Măstăcăneanu.

Diriguitorii echipei pietrene de fotbal îşi doresc un şoc la echipă prin despărţirea de Florin Marin, dar recunosc faptul că nu se grăbesc să se orienteze, imediat, asupra unui nou tehnician din afara oraşului. Şeful CA de pe Borzoghean, care a stat cel mai mult lângă echipă, îşi pune toată încrederea în actuala componenţă a conducerii tehnice, mai ales că cei trei antrenori au şi experienţa propriei lor prezenţe pe teren, la numeroasele sezoane petrecute în primul eşalon.

"Vom acorda toată atenţia etapei de construcţie pentru o formaţie prolifică şi de viitor, în curtea Ceahlăului", a încheiat preşedintele Măstăcăneanu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-15-2009 04:39 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
44 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut