Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-15-2009, 04:41 PM
Mesaj: #45
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Florin Marin: "Plec cu inima împăcată, sper ca munca mea să fie dusă mai departe"

Tehnicianul Forin Marin a declarat, luni, că şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă cu Ceahlăul Piatra Neamţ, grupare pe care antrenorul a reuşit s-o promoveze în Liga I, ediţia 2009-2010.

"Plec cu inima împăcată, am reuşit să formez o echipă tânără, cu care am promovat în prima ligă, deşi nimeni nu se aştepta să reuşim acest lucru încă din primul an. Sper ca munca mea să fie dusă mai departe", a spus Florin Marin, care şi-a luat la revedere de la foştii săi jucători la finalul ultimului antrenament pe care l-a condus luni dimineaţă din postura de antrenor al grupării Ceahlăul Piatra Neamţ.

Florin Marin: "Normal că am să revin!"
Înainte de a pleca, ieri dimineaţă, de la Piatra Neamţ, fostul şef al bănci tehnice de pe Borzoghean şi-a exprimat un mare regret. Mai întâi pentru că n-a avut ocazia să-şi ducă la bun sfârşit munca de reconstrucţie totală a Ceahlăului. Dar în special pentru că nu va fi el cel care să se bucure de rezultatele tinerilor jucători pe care i-a promovat şi cărora le-a acordat toată încrederea în realizarea promovării din liga secundă.

"A trebuit să-mi reziliez contractul pe cale amiabilă şi îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Am lăsat acolo o echipă pe care o consider şi acum de perspectivă. Am muncit mult ca să aduc acea formaţie unde este acum", a spus Florin Marin.

Tehnicianul a lăsat şi el deschisă oportunitatea unei reveniri, cândva, la cârma staffului tehnic al Ceahlăului.

"Normal că am să revin, pentru că m-am simţit foarte bine la Piatra Neamţ şi la echipa Ceahlăului, de fiecare dată când am antrenat acolo", a anunţat "Flocea".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-15-2009 04:41 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut