Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-15-2009, 04:41 PM
Mesaj: #46
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
"Miro" rămâne în cadrul clubului

Ioan Mironaş rămâne să-şi continue munca în cadrul grupării pietrene de fotbal. Surprinzător pentru unii, dar logic şi normal pentru alţii, cunoscători ai "vieţii" clubului FC Ceahlăul, pentru directorul executiv al formaţiei noastre părea aproape imposibil faptul să fie înlăturat din activitatea echipei.

"Este omul care le face aproape pe toate în acest club. Fără el lângă echipă, nu ştiu dacă se mai rezolva ceva la echipă. Iar probleme sunt multe, la fel ca şi documentele ce trebuiesc semnate şi încheiate în capitală, pe la federaţie ori ligă. Era şi este omul bun la toate aici", a ţinut să spună Lucian Amarghioalei, şeful cu securitatea din cadrul FC Ceahlăul.

Considerat drept vinovat în aceeaşi măsură precum fostul manager general Florin Marin, la refuzul de a scoate echipa de pe teren vineri seară la Braşov, directorul Mironaş a fost, totuşi, sancţionat pe linie executivă, de şefii Ceahlăului.

"A fost sancţionat pe termen de trei luni cu retrogradarea din funcţie, dar va suporta şi o penalizare cu 10% din salariu", a spus preşedintele Viorel Măstăcăneanu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-15-2009 04:41 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
71 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut