Ştiri Politehnica Iaşi
09-15-2009, 06:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
"Dacă ei marcau la faza aia, nu cred că am fi reuşit să întoarcem rezultatul"
Vali Negru s-a arătat mulţumit că a debutat la Iaşi într-un meci câştigat de gruparea moldoveană şi a afirmat că partida putea lua un alt curs dacă Mihai Costea reuşea să marcheze la faza din minutul 68.
Acesta a mai specificat că se gândea ca, din meciul cu Universitatea, el şi coechipierii să obţină măcar un punct. "Mă bucur că, după atâta timp, joc într-un meci oficial. Mă bucur că am debutat cu o victorie şi sper ca rezultatele bune să continue, pentru că vă spun sincer, după felul cum am jucat astăzi, Iaşiul merita să câştige. Şi noi am ratat, şi ei au ratat o ocazie imensă, dar consider că victoria este meritată. Sunt convins că la ratarea lui Mihai Costea s-a decis meciul. Dacă ei marcau la faza aia, nu cred că am fi reuşit să întoarcem rezultatul. Când au ratat am fost convins că vom câştiga. Am sperat ca în astea trei meciuri să câştigăm şapte puncte, mă gândeam la un punct cu Universitatea", a declarat Negru. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)
21 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut