Ştiri Rapid Bucureşti
09-15-2009, 08:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Hizo: "Cu jucătorii de la echipa a doua vreau să iau titlul"
Tehnicianul Rapidului a discutat la Fanatik Show, pe Digisport, despre obiectivele sale în acest sezon, spunînd că nu îi e frică să se gîndească la titlu, deşi are la dispoziţie jucători fără experienţă.
"Am speranţe mari anul acesta, pentru că văs cum muncesc jucătorii zi de zi. Din cele şase jocuri un singur meci am evoluat mai prost, în cel de la Astra. Nu ne iertăm acel meci, am tratat foarte prost partida. În celelalte meciuri am avut ghinion. Ne-am creat ocazii dar nu am reuşit să înscriem. Eu vreau să cîştig toate meciurile şi mă gîndesc serios şi la titlu. Ca fotbalist sau ca antrenor, trebuie să te pregăteşti pentru a fi cel mai bun. Partea financiară e un alt aspect. Au plecat jucători de valoare. De exemplu, au plecat Coman, Elinton şi Pardo şi noi am rămas cu trei copii. Ne-am despărţit de 17 jucători în acest an. O echipă poate să aibă rezultate cînd are la dispoziţie un lot de jucători care să aibă continuitate. La noi nu există aşa ceva. Noi avem cîţiva jucători cu experienţă, iar restul sunt de la o echipă din divizia C. Cea mai mare mulţumire este că echipa joacă. Persa a scos în evidenţă jocul bun al Rapidului, tot aşa cum am fost criticaţi în meciul de la Astra. Poate că nu am fost criticaţi suficient totuşi. Dacă nu era acel meci, am fi avut 12 puncte. Nu pot să uit acel meci. Dezamăgirea ar fi fost şi mai mare dacă pierdeam acel meci. Îmi pare foarte rău pentru Nicu Constantin. O să propun ca la meciul cu Universitatea să ţinem un minut de reculegere în memoria acestui "monstru" al actoriei. Îl cunoşteam, venea tot timpul la meciurile Rapidului", a spus Viorel Hizo. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut