Ştiri Steaua Bucureşti
09-16-2009, 03:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Cristiano Bergodi: "Sînt periculoşi!"
Tehnicianul Stelei spune că Sheriff este o echipă mult mai valoroasă decît Motherwell sau Saint Patrick's, fostele adversare din preliminarii
- Domnule Bergodi, cît de mult contează victoria de la Mediaş? - O victorie extraordinară prin care, în primul rînd, ne-am recăpătat moralul pierdut. Oricum, important este că băieţii capătă, pe zi ce trece, mai multă încredere în forţele lor, dar mai au pînă vor practica fotbalul dorit. - Va fi o victorie lejeră cu Sheriff Tiraspol? - Asta cred unii! Chiar faptul că este primul meci din grupă va îngreuna jocul, din cauza presiunii. E foarte important să debutăm cu o victorie. Sincer, mă tem de partidă. "Atenţie la Diedhiou, Tarkhnishvili şi Balima!" - Le-aţi urmărit jocul? - Da. Am urmărit pe DVD derby-ul lor cu FC Tiraspol, meci pe care l-au pierdut cu 1-0. De asemenea, confruntările pe care le-au avut în turul trei preliminar al Ligii cu Olympiakos. - Şi ce impresie v-au lăsat? - Alcătuiesc o echipă experimentată, care nu e rea deloc. Practică un sistem 4-2-3-1. Chiar joacă fotbal, nu va fi meci uşor. Nu se compară cu Motherwell sau cu Saint Patrick's. - Ce jucător v-a rămas întipărit în memorie? - Am văzut că au mulţi jucători de culoare. În primul rînd, atacantul togolez Diedhiou, care se remarcă prin viteză, căpitanul Tarkhnishvili şi Balima, mijlocaşul dreapta. - Ce probleme de lot mai aveţi? - În afară de Baciu, care s-a accidentat cu Dinamo la umăr, mai sînt probleme cu Golanski şi Surdu. Din păcate, nu cred că am să pot conta pe ei la meciul cu Sheriff. "Fac lotul cu două zile înainte!" Bergodi a decis ca, de-acum înainte, să anunţe lotul cu două zile înainte de meci şi nu cu una, aşa cum se obişnuia. "Nu le pică bine jucătorilor să vină cu bagaje, să intre în cantonament dimineaţa, să se pregătească şi în seara de dinaintea meciului să nu mai facă parte din planuri. Se demoralizează. Aşa că am decis să anunţ lotul cu două zile înainte", a explicat "Mister". "Panduru e sincer şi loial ca mine!" Tehnicianul Stelei apreciază numirea lui Basarab Panduru în funcţia de manager sportiv: "Panduru îmi seamănă. Este o persoană sinceră şi loială. Mi-a zis în faţă că nu vine să îmi vîneze locul de antrenor. Aveam nevoie de un manager care să stea lîngă echipă şi să menţină legătura cu cei din conducere. Ştie mult fotbal". "Faptul că, din nou, vom juca fără suporteri ne va afecta. Este păcat că sîntem nevoiţi să evoluăm într-o atmosferă sinistră" - Cristiano Bergodi, antrenor Steaua "Chiar dacă bătălia pentru calificarea din grupă se va da între Fenerbahce, noi şi Twente, nici Sheriff nu este o echipă de neglijat" - Cristiano Bergodi, antrenor Steaua 8 meciuri fără înfrîngere are Bergodi în Europa, 2 cu Rapid şi 6 cu Steaua 0 goluri a primit Steaua pe teren propriu în preliminariile Europa League (2-0 cu Ujpest, 3-0 cu Motherwell şi 3-0 cu Saint Patrick's) http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut