Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
09-16-2009, 07:19 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Bălăeţ, golgeter la judeţ

Robert Bălăeţ este director sportiv la Pandurii Târgu Jiu. Înainte de a ocupa această funcţie de birou, Bălăeţ a stat în iarbă, acolo unde deşi era portar avea aptitudini de marcator. Astfel, în cariera sa de jucător ca şi portar, Robert Bălăeţ a marcat peste 40 de goluri în Liga a III-a, iar acum şi-a pus în gând să marcheze goluri în campionatul judeţean din postura de atacant.
Marcatorul anului în Divizia C.

La începutul carierei de portar, Bălăeţ a prins gustul golului. Astfel, legitimat la Petrolul Ţicleni acest portar a reuşit în anul competiţional 1996-1997 să înscrie 17 goluri fiind declarat golgeterul tuturor seriilor de la Liga a III-a.

"Marcam din lovituri libere, din preajma careului de 16 metri, dar şi din penaltiuri. Unui portar de la Severin, i-am dat patru goluri în doi ani. Când mă vedea, se speria. La penaltiuri îmi trimiteam colegii la centrul terenului pentru că eram sigur că dau gol. În vremea aceea, la Ţicleni, mai mult jucam de plăcere, nu erau bani în joc, şi de aceea avem nebunia să plec din poartă", povesteşte Bălăeţ.

Mai mult, Bălăeţ a intrat şi în istoria pandurilor marcând un gol pentru echipa gorjeană în Liga 1. Este primul portar din istoria pandurilor care a marcat un gol în primul eşalon, însă această istorie este foarte scurtă când e vorba de cinci sezoane.

Primă specială: doi mici şi o bere
Acum, Bălăeţ a fost cooptat de conducerea clubului Pandurii în munca de birou fiind directorul sportiv al gorjenilor începând din acest sezon. S-a ajuns aici după ce, în primăvară, Bălăeţ s-a accidentat la umăr şi astfel a fost nevoit să-şi pună mănuşile în cui. În puţinul timp liber, fostul portar al pandurilor nu vrea să stea degeaba, şi a decis să se reactiveze ca fotbalist, însă la nivel mic. "Joc pentru prima dată la judeţ. M-am dus la Dinamo Stăneşti pentru că acolo se joacă de plăcere", a comentat Bălăeţ alegerea făcută.

Duminică, directorul sportiv al pandurilor a debutat pentru Dinamo Stăneşti, fiind coautor la un gol. "Mi-au dat tricoul cu numărul 10, şi am jucat în atac. I-am rupt mănuşile portarului cu un şut de la 35 de metri, iar colegul meu a băgat-o în aţe. Am jucat 75 de minute şi am ieşit pentru că nu mai puteam. E greu pe teren. A fost dur pentru mine. Nu mai jucasem niciodată la judeţ. La divizia A te mai lasă să pasezi, mai faci o combinaţie, dar aici te iau cu fulgi cu tot. Unii cu toporul, alţii cu barda. Prima la victorie a fost specială: doi mici şi o bere fără alcool", a spus Bălăeţ. Apoi, fostul portar de la Pandurii a vorbit şi despre ceea ce-şi propune la noua sa echipă: "Vreau să dau 17 goluri la Divizia D în acest an, şi o să le dau", este promisiunea lui Bălăeţ.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 09-16-2009 07:19 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - gonen - 09-19-2009, 05:22 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut