Chestionar: Va reuşi CFR Cluj să treacă de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
09-16-2009, 07:56 PM
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
Solbakken: "Copenhaga şi CFR sunt de valori apropiate, dar vrem victoria"

Antrenorul grupării daneze FC Copenhaga, Stale Solbakken, a declarat, miercuri, că formaţia CFR Cluj este foarte puternică, remarcându-i pe Culio şi Kone, dar elevii săi nu se tem şi îşi doresc să câştige toate punctele puse în joc.

"Întâlnim o echipă puternică, am urmărit-o atât live, cât şi pe DVD-uri. Are o experienţă în cupele europene şi câţiva jucători sud-americani care pot schimba soarta unui meci. Am urmărit meciul lor cu Pandurii, cred că au avut mult ghinion, puteau să marcheze de câteva ori. Copenhaga şi CFR sunt de valori apropiate, dar vrem victoria, suntem pregătiţi să câştigăm. Îmi place mult Culio, dar şi Kone, pe care îl cunosc din campionatul Norvegiei. E un jucător periculos la centrări. Şi banda stângă a clujenilor funcţionează foarte bine, vom face tot posibilul pentru a stopa atacurile lor", a spus Solbakken.

Tehnicianul spune că o victorie la Cluj ar însemna foarte mult pentru fanii danezi, după ce echipa lor favorită a fost eliminată din Liga Campionilor de APOEL Nicosia. "Vrem să ne recăpătăm onoarea după înfrângerea din Cipru. Orice punct e important în această grupă şi va conta la final. Ambele echipe au început mai greu campionatul, dar ne vom reveni pe parcurs".

Partida CFR Cluj-FC Copenhaga, din Grupa K a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor) - AndreiDumitrescu - 08-31-2009, 02:19 PM
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj - Sebi Raducu - 09-16-2009 07:56 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
42 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut