Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-16-2009, 08:02 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Nu e cel mai dificil meci, trebuie să câştigăm cu danezii"
Iuliu Mureşan spune că Tony şi ai lui şi-au revenit după înfrângerea cu Pandurii. Preşedintele CFR-ului nu crede că echipa lui are cel mai dificil meci. Mureşan s-ar mulţumi şi cu o victorie la limită, mai ales că vor fi mulţi impresari pe stadion.
"Sper să câştigăm. Jucătorii şi-au revenit după eşecul cu Pandurii şi sunt gata pesntru acest meci. Cred că vom reuşi să fim destul de motivaţi şi să câştigăm. Cel mai periculoşi mi s-au părut atacanţii N'Doye şi Almeida. Este un meci destul de greu, dar nu cred că e cel mai greu. Timişoara are cel mai dificil meci. M-aş mulţumi să batem şi cu 1-0", a declarat Iuliu Muresan la Sport.ro. Clujenii vor fi urmăriţi din tribună de scouteri şi impresari. "O competiţie ca Europa League este o rampă de lansare pentru jucători. Pentru partida de mâine, 5 reprezentaţi ai unor cluburi mi-au cerut tichete de acces pentru a ne urmări jucătorii", a dezvaluit Mureşan. Preşedintele CFR-ului speră ca Urziceniul să aducă multe puncte din grupele Ligii "Jucători n-au fost pedepsiţi cu scăderea salariilor, pur şi simplu vor câştiga atât cât muncesc. Sper ca Unirea să facă multe puncte, e bine pentru România, poate la anul vom avea două echipe în grupele Champions League", a încheiat Mureşan la Sport.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut