Ştiri Dinamo Bucureşti
09-16-2009, 09:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Bonetti: "Am vrea sa jucam numai in deplasare! Am un lot valoros, de-asta cer mult de la jucatori"
Antrenorul "cainilor" a pregatit cu mare atentie meciul de maine cu Sturm Graz pentru ca nu vrea ca formatia sa mai piarda rusinos asa cum a facut-o in campionat. Italianul vrea continuitate in planul rezultatelor bune, dar spune - mai in gluma mai in serios - ca i-ar placea sa joace numai in deplasare unde Dinamo a avut rezultate excelente in acest sezon
- Domnule Bonetti, va avantajeaza ca jucati primul meci in deplasare? - Daca am putea am cere sa jucam numai in deplasare! Vad ca ne descurcam mai bine, s-a observat asta si la Piatra-Neamt, la Liberec, in Ghencea. - Ce le-ati cerut jucatorilor dumneavoastra? - Astept continuitate de la ei, niciodata nu intru pe teren cu gandul la infrangereci numai la victorie. Am un lot bun, valoros, de-asta cer si mult de la jucatorii mei. - Va ganditi si la faptul ca ati putea fi demis daca nu bateti la Graz? - Nu ma intereseaza aceste discutii. Sunt obisnuit, conducatorii sunt cei care comanda si cand platesc fac cam tot ce vor ei. Filosofia mea e alta, prefer raportul direct cu fiinta umana. Ce-i drept, s-a mai intamplat sa existe certuri la vestiare. "Nu e nimic usor in grupa asta" - Este Sturm cea mai slaba echipa din grupa? - Nu sunt de acord cu asta. Sturm e o formatie puternica. Dar nu sunt preocupat de ei ci de ai mei, pentru ca fotbalul este imprevizibil, nu exista certitudini. Graz a condus cu 3-0 etapa trecuta si a fost egalata, dar asta nu inseamna ca se va intampla la fel. Nu e nimic usor in grupa asta. Vrem calificarea si trebuie sa ne concentram la tot. - Ati avut un meci slab cu Otelul, urmeaza un meci bun cu Sturm Graz? - Trebuie sa avem continuitate in jocurile bune, nu putem sa facem un meci reusit si apoi sa pierdem iar cand nu se asteapta nimeni. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
26 Musafir(i)
26 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut