Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FC Argeş Piteşti
09-16-2009, 10:04 PM
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
Au nevoie de victorie

După cinci etape disputate în liga a doua FC Argeş se află la şapte puncte de primele două locuri, care asigură promovarea. Alb-violeţii vor încerca să recupereze din acest handicap sâmbătă, când vor întâlni pe teren propriu pe FC Baia Mare.

"Este o partidă dificilă pentru că în afara adversarului direct mai avem un adversar mult mai puternic, este vorba de noi. La ora actuală suntem o echipă de divizia B, sperăm să schimbăm acest lucru prin jocurile care urmează să le facem. Este important pentru noi să câştigăm puncte pentru a ne îndeplini obiectivul, este o perioadă grea pentru noi însă sper ca împreună cu jucătorii să trecem de acest moment şi să ne batem pentru primele două locuri", a declarat Ionuţ Badea.

Alb-violeţii au trei înfrângeri, toate trei suferite în urma unor goluri primite în repriza a doua. Ionuţ Badea spune că acest lucru a fost cauzat de faptul că jucătorii săi au lăsat prea multe zone libere: "Important pentru noi este să tratăm fiecare meci în parte cu aceeaşi importanţă pentru că meciurile care le-am pierdut în reprizele a doua nu au fost aşa cum ar fi trebuit, am suferit mult la tranziţia dintre atac şi apărare, astfel ne-am deschis mai mult şi am oferit şansă adversarului să înscrie".

Partida FC Argeş - FC Baia Mare va fi arbitrată la centru de Ionel Ivan din Brăila, ajutat la cele două linii de Nicolae Dobrică din Rm Vâlcea şi Petruţa Iugulescu din Târgovişte.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri FC Argeş Piteşti - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:54 PM
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti - Sebi Raducu - 09-16-2009 10:04 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut