Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
09-17-2009, 04:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
Sabău: "Ajax e sub Şahtior"
Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău speră să-i mobilizeze din nou pe jucători aşa cum a făcut-o cu Şahtior.
"Dacă vom reuşi 70% din ce am făcut cu Şahtior, cred că putem chiar să câştigăm. Echipa a arătat că atunci când e motivată, disciplinată tactic, în formă fizică bună, poate să joace chiar şi cu un adversar valoros de la egal la egal", a spus ieri Sabău, care a comparat adversarul de astăzi cu ceilalţi întâlniţi în Europa în această toamnă. "Cred că se aseamănă cu Şahtior ca stil de joc, posesie, dar jucătorii de la Şahtior mi se par mai valoroşi, mai ales de la mijloc în sus", a explicat Sabău. "E bun şi un egal" Antrenorul bănăţenilor nu trage atât de rezultat, cât de jocul echipei. "Sigur că m-ar mulţumi şi un egal, dar cel mai mult m-ar mulţumi felul de abordare a jocului, echipa să aibă curaj, să nu fie timidă când are mingea", a spus Sabău, care pregăteşte cel mai probabil o aboradare defensivă: "Vom încerca sa facem jocul pe care îl ştim cel mai bine. În meciurile tari am pregătit echipa în funcţie de ceea ce puteam face atunci, în funcţie şi de adversar. S-a spus că ne-am apărat foarte mult cu Şahtior, dar ce-a făcut Şahtior cu Barcelona? Şi ei s-au adaptat la adversar". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
29 Musafir(i)
29 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut