Ştiri Dinamo Bucureşti
09-17-2009, 04:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
"Patronii decid peste tot în lume"
Primul meci european al lui Dinamo a fost prefaţat de o problemă românească: implicarea patronilor la echipă!
La conferinţa de presă de dinaintea meciului de azi cu Strum Graz, Dario Bonetti a abordat subiectul schimbării căpitanului de la Dinamo. Implicarea patronilor în deciziile ce privesc direct vestiarul a fost abordată direct de către tehnician. Fost jucător la AS Roma, Milan sau Juve, italianul consideră că genul acesta de problemă apare peste tot în lume, nu doar la noi: "În toată lumea, conducătorii fac ceea ce vor. Aşa consideră ei. Ei sunt cei care plătesc şi ei vor să ia deciziile", a punctat Bonetti. "Mi-aş dori să joc numai în deplasare" La fel de importantă este şi opinia lui Bonetti în ceea ce priveşte ineficacitatea "câinilor", pe propriul teren. "Mi-aş dori să joc numai în deplasare", a dezvăluit franc italianul. Tehnicianul a detaliat apoi surprinzătoarea declaraţie. "Numărul mai mare de victorii în deplasare se datorează echipei mele. Am un lot foarte bun, dar cu mulţi jucători tineri. Ei au o valoare foarte mare, dar mai trebuie să crească. Vom aştepta să se întâmple şi acest lucru", a conchis italianul, care, deși poate părea surprinzător, a fost desemnat de conducere să aleagă căpitanul lui Dinamo din această seară. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
50 Musafir(i)
50 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut