Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-17-2009, 04:55 PM
Mesaj: #50
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Conducerea vrea un antrenor tânăr pe banca echipei

Preşedintele CA al Ceahlăului Piatra Neamţ, Viorel Mestecăneanu, a declarat, joi, că în viitor se va merge pe mâna unui antrenor tânăr, convins din propria-i experienţă că randamentul maxim în această meserie este la vârsta de 40 de ani.

"Personal îmi doresc să avem rezultate cu băieţii noştri cu un antrenor tânăr, până în 40 de ani. Trebuie să rezolvăm şi problema aceasta, pentru ca totul să fie în ordine pe banca tehnică. Ca rezistenţă şi efort depus, suntem între fruntaşii clasamentului. Nu şi sub aspect psihic, pentru că nu reuşim să ne remontăm după ce primim golurile. Cât stă interimar pe banca tehnică, antrenorul Mihai Ionescu are acum şansa de a dovedi şi confirma că merită să antreneze în prima ligă", a spus Mestecăneanu.

Oficialul a mai declarat că Florin Marin a refuzat o altă funcţie în organigrama Ceahlăului. În schimb, antrenorul a afirmat că nu va refuza o eventuală propunere de a reveni pe banca echipei în viitor. "Normal că am să revin, pentru că m-am simţit foarte bine la Piatra Neamţ, de fiecare dată când am antrenat acolo", a afirmat Florin Marin.

Ceahlăul va întâlni pe Gloria Bistriţa, sâmbată, de la ora 19:00, în etapa a 7-a a Ligii I, pe stadionul din Piatra Neamţ.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-17-2009 04:55 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
34 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut