Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
09-17-2009, 06:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Diego Capel: "Am fost superiori Unirii în toate compartimentele!"
După meciul de aseară cu campioana României, Unirea Urziceni, Diego Capel, extrema stângă a formaţiei FC Sevilla, a vorbit pentru site-ul oficial al clubului spaniol despre ceea ce a simţit în timpul meciului.
"Am făcut o treabă extraordinară, echipa a ştiut ce vrea pe tot parcursul celor 90 de minute". Pe de altă parte, jucătorul spaniol a evidenţiat jocul net superior al Sevillei în comparaţie cu cel al Unirii, marcat de tracul debutului într-o asemenea competiţie. "Încă de la începutul partidei am avut în cap o singură idee, să atacăm continuu şi să marcăm cât mai repede. Am fost superiori în toate compartimentele". Jucătorul andaluz a mai specificat că "Unirea a încercat tot timpul să închidă culoarele spre propria poartă, dar calitatea lui Luis Fabiano la primul gol a făcut ca meciul să se deschidă şi Sevilla să-şi poată adjudeca fără dubii, victoria". Aseară, la debutul în Liga Campionilor, Unirea Urziceni a fost învinsă de FC Sevilla, scor 2-0 (1-0). Au marcat Luis Fabiano în minutul 45+1 şi Renato în minutul 70. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
33 Musafir(i)
33 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut