Chestionar: Va reuşi să ajungă Unirea Urziceni în primavara europeană?
Da
Nu
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
09-17-2009, 07:44 PM
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
"Românii au jucat defensiv, noi am controlat jocul de la început"

Nu numai majoritatea jucătorilor lui Dan Petrescu au debutat aseară în Liga Campionilor, Alvaro Negredo, jucătorul venit în această vară de la Almeria, a făcut-o şi el pentru spaniolii de la FC Sevilla. După încheierea celor 90 de minute, Negredo s-a arătat extrem de bucuros pentru victoria obţinută de echipa sa în dauna Unirii Urziceni.

"Am fost mereu în posesia balonului şi am controlat partida de la început. Acest lucru este important într-o astfel de competiţie, echipa Sevillei trebuie să crească", a spus atacantul pentru site-ul oficial al clubului spaniol.

Negredo crede că Unirea Urziceni a jucat doar în terenul propriu. "Românii au jucat defensiv, dar golul lui Luis Fabiano ne-a deschis porţile spre victorie, iar spre final, Renato ne-a adus liniştea", este concluzia la care a ajuns jucătorul spaniol.

Atacantul lui FC Sevilla laudă forma de moment a colegului său din atac, Luis Fabiano. "Luis trece printr-un moment fericit al carierei şi trebuie să profităm de acest lucru. Avem, însă, şi alţi jucători valoroşi, astfel că dacă nu marchează unul, va marca, cu siguranţă, altul. FC Sevilla este pe mâini bune", a încheiat Negredo.

Meciul FC Sevilla - Unirea Urziceni s-a jucat aseară pe arena pe care, în 1986, Steaua a devenit campioană a Europei. Spaniolii au învins cu 2-0, prin golurile marcate de Luis Fabiano şi Renato.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 09-17-2009 07:44 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
45 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut