Ştiri Poli Timişoara
09-17-2009, 08:33 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Marian Iancu: "Mera părea dominat de emoţii cînd am vorbit cu el, dar trebuie să se descurce"
Preşedintele CA al Poli Timişoara, Marian Iancu, este încrezător că echipa sa poate obţine un rezultat pozitiv în faţa lui Ajax şi că tînărul fundaş Ioan Mera (22 de ani), care va fi titularizat alături de Nibombe, va face un meci mare pe Amsterdam Arena.
"Fotbalul olandez este mult mai complet decît ceea ce se joacă în Occident, este mai fantezist, dar trebuie să anulăm acest avantaj al lor. Nu putem spune că vom fi defensivi cu Bucur şi Parks în atac, cu ei doi pe teren se poate întîmpla orice. Sînt sigur că vom marca diseară, important este să ştim şi să gestionăm un eventual avantaj. Avem şi minusuri, iar aici aş nominaliza absenţa lui Cisovsky din centrul apărării. În locul lui va evolua Mera, cu care am şi vorbit. I-am spus: «Dacă nu acum, atunci cînd? Dacă nu tu, atunci cine?». Părea dominat de emoţii, dar trebuie să se descurce", a spus Marian Iancu la Fanatik Show, pe Digisport. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut