Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-17-2009, 09:08 PM
Mesaj: #58
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Iuliu Mureşan: "Dacă vom da goluri ca la Roma, câştigăm sigur"

Înaintea partidei din această seară în care CFR Cluj întâlneşte FC Copenhaga pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", preşedintele formaţiei feroviare, Iuliu Mureşan a vorbit la Sport.ro despre duelul pe care echipa lui Antonio Conceicao îl vor avea cu danezii şi despre faptul că soarta antrenorului portughez nu depinde de rezultatul meciului cu FC Copenhaga: "Am emoţii la fel de mari precum cele de la Roma. Nu cred că faptul că FC Copenhaga joacă fără patru jucători importanţi reprezintă un avantaj pentru noi. Jucătorii care vor intra vor fi mai motivaţi şi cred că poate reprezenta chiar un dezavantaj. Dacă vom da goluri ca la Roma, câştigăm sigur. Nu depinde soarta antrenorului de această partidă".

Iuliu Mureşan nu se gândeşte doar la meciul cu FC Copenhaga, el are în vedere şi redresarea echipei clujene în campionat: "Principalul nostru obiectiv este câştigarea campionatului. Dacă învigem şi duminică în meciul de campionat, lucrurile vor intra în normal".

Despre şansele echipelor româneşti de a se califica în primăvara Europa League, Mureşan "crede că vom avea două echipe în primăvara europeană".

În această seară, jucătorii lui CFR Cluj evoluează fără primă în meciul cu danezii. "Ei au primă dacă vor trece de grupe. Băieţii să obţină punctele şi banii luaţi de UEFA le vor reveni lor. Cred că vor fi 10.000 de spectatori din cauza crizei şi a orei târzii la care începe meciul", a mai spus Mureşan.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-17-2009 09:08 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
28 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut