Ştiri Steaua Bucureşti
09-18-2009, 03:44 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Bergodi: "Sunt principalul vinovat pentru rezultatul din meciul cu Şerif"
Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat, joi, după jocul cu Şerif Tiraspol, scor 0-0, că formaţia din Ghencea a făcut un joc foarte slab, iar el este principalul vinovat pentru rezultatul înregistrat în primul joc din grupele Ligii Europa.
"A fost un meci încâlcit, nu am jucat bine pentru că nu ne-a lăsat adversarul. Rezultatul nu e chiar dezastruos, am câştigat un punct. Mergem înainte fără supărare, este greu, dar trebuie să tragem de noi şi să trecem peste el. Nu cred că elevii mei i-au subestimat pe cei de la Şerif. Eu sunt principalul vinovat pentru rezultat, deoarece nu am reuşit să mobilizez băieţii. Nu am avut ocazii, cei de la Şerif s-au dublat foarte bine. Calificarea în primăvara europeană încă se joacă. Sunt convins că şi altor echipe le va fi greu cu moldovenii", a spus Bergodi. Tehnicianul a adăugat că prezenţa suporterilor în tribune ar fi fost foarte importantă, pentru că "ei ar fi împins echipa de la spate cu încurajările lor". Bergodi nu a vrut să comenteze incidentul de la pauza meciului, atunci când patronul Gigi Becali s-a dus la vestiare pentru a vorbi cu jucătorii, iar italianul nu l-a lăsat să facă acest lucru. "La pauză u s-a întâmplat nimic. Sunt lucruri care nu se pot opri. Eu încerc să îmi fac munca şi doar atât. Din păcate sunt lucruri care mă lasă cu gura căscată. Nu este o justificare pentru ce s-a întâmplat azi cu echipa", a afirmat antrenorul, care nu a comentat nici atunci când a fost întrebat dacă se teme pentru postul său: "Eu îmi văd de treabă, sunt antrenor. Am venit aici cu sufletul deschis şi încerc să implementez nişte reguli, să impun respect. Am încercat să fac o atmosferă bună în vestiar. Am înţeles prea bine cum este în România, dar cu toate aceastea nu vrea să intru cu nimeni în polemică. Sunt plătit pentru a-mi face treaba". Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, că i-a transmis antrenorului Cristiano Bergodi, prin intermediul lui Renzo Rossi, că nu vor mai colabora în Ghencea, deoarece nu poate trece peste faptul că italianul l-a dat afară din vestiarul echipei la pauza meciului cu Şerif Tiraspol. "I-am spus lui Renzo Rossi să îi transmită lui Bergodi că e momentul să ne strângem mâna şi gata. Din punctul meu de vedere am încheiat colaborarea. El era în conferinţa de presă şi nu am apucat să îi spun. Îi voi spune mâine ce m-a deranjat, ne întâlnim. A fost un gest de umilinţă pentru mine, atitudinea pe care a avut-o faţă de mine la pauză, când am fost la vestiar", a spus Becali. Steaua a remizat, joi seară, pe teren propriu, cu moldovenii de la Şerif Tiraspol, scor 0-0, într-o partidă din Grupa H a Ligii Europa, care s-a jucat fără spectatori. În celălalt meci al Grupei H, dintre Fenerbahce şi Twente, olandezii s-au impus, scor 2-1, prin golurile marcate de Nkufo (75, 80), în timp ce golul turcilor a fost reuşit de Mehmet Topuz (71). Etapa următoarea din această grupă va avea loc la data de 1 octombrie, atunci când sunt programate partidele Twente Enschede-Steaua şi Şerif Tiraspol-Fenerbahce Istanbul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
32 Musafir(i)
32 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut