Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-18-2009, 05:48 PM
Mesaj: #54
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Schimbări în formula de start

Ferariu, suspendat pentru etapa acestui sfârşit de săptămână în urma eliminării (două cartonaşe galbene) de la Braşov, dar şi Macovei (o problemă medicală) sunt absenţele din lotul pietrean pentru jocul de mâine seară.

"Principalul" Ceahlăului lasă de înţeles ideea unor posibile înlocuiri în primul "unsprezece", faţă de formula de start a pietrenilor, trimisă pe teren la Braşov. "Mă gândesc la două sau trei modificări, asupra cărora ne vom decide chiar înaintea jocului", mai anunţă Ionescu. Şcolit în mai multe mandate ale lui Florin Marin, la echipele din ţară, tehnicianul pietrean a primit votul de încredere al şefilor lui. Sâmbătă, la debutul în funcţia pe care o aşteaptă de mult timp, "Mişu" Ionescu poate dovedi că merită să-i fie acordată încredere.

"Nu mi-a fost fixat nici un obiectiv, dar pentru mine, primordială este o victorie cu Bistriţa. Printr-o izbândă, ne apropiem de partea superioară a clasamentului şi trimitem sub noi în clasament o altă echipă", a încheiat Ionescu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-18-2009 05:48 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
45 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut