Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Petrolul Ploieşti
09-18-2009, 07:48 PM
RE: Ştiri Petrolul Ploieşti
"Am pierdut două puncte"

Antrenorul Petrolului, Vivi Răchită, a declarat după egalul din deplasare cu Farul că remiza nu e un rezultat mulţumitor şi că echipa sa a fost cea care a pierdut două puncte.

"La prima vedere, un 0-0 în deplasare cu Farul poate fi considerat drept un rezultat mulţumitor. De dimineaţă am avut, însă, o discuţie cu jucătorii şi am căzut de acord că, de fapt, noi am fost cei care am pierdut două puncte. Tactic am dominat jocul, am avut şi câteva ocazii mari, şi, cu mai multă concentrare şi atenţie pe final puteam să câştigăm. Jocul a început să se lege, dar, din păcate, nu ne aflăm la cel mai bun nivel fizic.", a declarat Răchită.

Antrenorul a prefaţat şi ultimul meci, cel cu Suceava, şi a explicat şi care sunt problemele medicale ale echipei. Chiar dacă adversarul nu a arătat prea multe în acest sezon, Răchită crede că următorul meci va fi unul de luptă deoarece Suceava a avut un traseu mai slab până acum şi are nevoie mare de puncte.

"La Suceava va fi un meci de luptă, contra unei echipe care are mare nevoie de puncte. Avem ceva probleme de lot după jocul cu Farul şi, mai mult ca sigur, or să fie schimbări în prima echipă. Budescu se resimte în continuare, a jucat la Stejaru doar după ce a făcut o infiltraţie la pauză. Am mizat pe valoarea lui, dar, din păcate, s-a văzut că nu a fost în plenitudinea forţelor. Ţurcan a acuzat şi el o accidentare, iar Năstase are unele probleme fizice.", a mai adăugat antrenorul Petrolului.

Azi dimineaţă, Răchită a efectuat un antrenament cu jucătorii care n-au evoluat în meciul cu Farul. Şedinţa de pregătire s-a desfăşurat pe terenul Deltei Tulcea, petroliştii primind înţelegere din partea gazdelor pentru a putea să se antreneze şi să facă recuperarea la stadionul colegei de eşalon. Apoi, echipa a plecat către Suceava, stabilindu-şi cartierul general în localitatea Mălini.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Petrolul Ploieşti - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:56 PM
RE: Ştiri Petrolul Ploieşti - Sebi Raducu - 09-18-2009 07:48 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut