Ştiri Steaua Bucureşti
09-19-2009, 01:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Nu vei fi susţinut"
Fanii i-au cerut lui Mihai Stoichiţă să refuze oferta lui Becali, ameninţîndu-l că nu va avea deloc sprijinul tribunelor.
Ieri, la ora 10, cînd roş-albaştrii soseau la antrenament, peste 50 de suporteri ai echipei din Ghencea s-au strîns în faţa stadionului. Peste doar 30 de minute, fanii s-au dus la terenul 6, acolo unde s-au întîlnit cu managerul sportiv al Stelei, Basarab Panduru, şi cu noul antrenor, Mihai Stoichiţă. Suporterii roş-albaştrilor i-au transmis tehnicianului să nu se bazeze pe sprijinul lor. "Joi seară îl criticai pe Bergodi şi apoi ai spus că nu este normal ce face Gigi. La nici două ore erai numit antrenorul Stelei. O să păţeşti la fel ca Hagi, Lăcătuş sau Bergodi. Nu te va sprijini absolut nimeni", i-au transmis fanii lui Stoichiţă. Replica tehnicianului a venit imediat: "Eu voi antrena Steaua de acum înainte indiferent dacă voi fi susţinut sau nu. Aş vrea să fiţi alături de noi, pentru că avem nevoie". "Cei care au fost la stadion pentru a face scandal sînt nişte vagabonzi şi alcoolişti. Cine putea să meargă la ora aia decît aceşti nenorociţi?" - Gigi Becali, patron Steaua "Sper că pînă la urmă totul va reveni la normal şi suporterii vor susţine echipa. Îmi doresc să vină şi să încurajeze jucătorii la fiecare meci" - Basarab Panduru, manager sportiv Steaua Alţi 30.000 de euro amendă Steaua a primit o nouă sancţiune de la UEFA pentru incidentele petrecute în "dubla" cu Ujpest din turul II preliminar al Ligii Europa. Deşi iniţial clubul din Ghencea primise o amendă de 50.000 de euro, şefii Stelei au fost înştiinţaţi zilele trecute că trebuie să plătească încă 30.000. "Îi dau în judecată pe vagabonzii aştia de suporteri, să dea ei banii!", a răbufnit Gigi Becali. În partida tur cu Ujpest, un suporter al roş-albaştrilor a intrat pe gazon, iar galeria a afişat un banner jignitor la adresa maghiarilor. "Jucători de Liga a doua" Fostul mare portar al clubului din Ghencea, Helmuth Duckadam, explică de ce Steaua nu poate face performanţă cu actualul lot. "E greu să joci în Europa cu fotbalişti de nivelul ligii secunde. Nu poţi să spargi munţii cu o asemenea echipă. O situaţie mai rea decît cea din Ghencea nu cred că se poate. Stoichiţă va trebui să le dea curaj tinerilor jucători şi să spere că aceştia vor creşte în joc", a spus Duckadam. Ultimele noutăţi: > Mihai Stoichiţă i-a băgat în cantonament pe stelişti încă de ieri, cu două zile înainte de meciul cu Pandurii Tîrgu-Jiu. În mandatul lui Bergodi, roş-albaştrii intrau în cantonament cu doar o zi înaintea unei partide. > Dumitru Dumitriu, ex-antrenor Steaua: "Dacă erau 15.000 de suporteri în tribună la meciul cu Sheriff, moldovenii plecau învinşi. În plus, cîţiva dintre jucătorii Stelei mi-au spus că erau foarte obosiţi după meciul de la Mediaş". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)
12 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut