Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-19-2009, 03:35 PM
Mesaj: #58
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Au rămas pe modelul instaurat de Florin Marin

Tehnicianul principal al Ceahlăului spune că şi-a pregătit echipa pentru primele trei puncte care să fie obţinute "acasă", în acest sezon nou de Liga 1.

În antrenamentele premergătoare jocului cu Bistriţa, Mihai Ionescu recunoaşte că s-a ghidat şi a copiat modelul instaurat la gruparea pietreană, de mai bine de un sezon, de către fostul manager general Florin Marin.

"Foarte multe lucruri noi, nu aveam ce să aduc în pregătirea acestui meci. Ne-am bazat pe structura antrenamentelor şi a modalităţilor de pregătire pe care le-am făcut şi înainte, cu domnul Florin Marin la cârma echipei. Cel mai mult mă bucur pentru că n-am avut nici o problemă care să fie creată după despărţirea de managerul nostru", a spus "principalul" gazdelor meciului de astă-seară (ora 19) pe Borzoghean.

În adversara elevilor lui, Mihai Ionescu vede o echipă echilibrată valoric pe toate posturile. Mai mult, antrenorul pietrean consideră mincinos locul din clasament pentru Gloria Bistriţa, în raport cu ceea ce arată prin joc formaţia lui Tăbârcă: "Am studiat jocul lor de foarte multe ori. Pot spune că arată o prestaţie elaborată, cu o foarte bună organizare a jocului".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-19-2009 03:35 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
53 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut