Ştiri Steaua Bucureşti
09-19-2009, 03:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Stoichiţă: "Nici nu visam să mă cheme Gigi!"
Noul antrenor al Stelei recunoaşte că va încerca să nu iasă din cuvântul lui Becali.
Stoichiţă a vrut să le arate fotbaliştilor cine e şeful încă de la primul antrenament din Ghencea. "Atenţie! Când vorbesc eu, toată lumea se întoarce către mine. S-a înţeles? Nu mă interesează cum era înainte!", le-a spun noul antrenor al Stelei jucătorilor. Click!: V-a surprins propunerea lui Gigi Becali? Mihai Stoichiţă: Nici măcar nu visam că o să fiu contactat! N-am semnat încă contractual, e posibil să fiu şi interimar. Ce părere aveţi de modul în care a fost îndepărtat Cristiano Bergodi? Nu e treaba mea ce s-a întâmplat, dar îl felicit pe Bergodi pentru ce a făcut. Cum va fi relaţia cu Gigi Becali? Una civilizată. Nu aş accepta ca Becali să vină în vestiarul echipei la pauză, dar când voi discuta detaliile contractuale voi vorbi şi despre acest aspect. Când antrenam în ţările arabe nu am ştiut că la pauză vin 20 de şeici şi prinţi la vestiar, dar după ce am aflat, am delimitat asta prin contract. Ce impresie v-a făcut Steaua în acest sezon? Nu a fost deloc echilibrată în zona centrală. Mi s-a părut o echipă ruptă în două. În orice caz, suntem la 4 puncte de liderul Ligii I şi vreau să-i fac pe băieţi să înţeleagă că nimic nu este pierdut... Sper să mă edific în următoarele săptămâni de jucători, dar nu sunt Harry Potter. Îi veţi reprimi pe Dayro şi pe Pleşan la echipă? Pe Dayro l-am văzut anul trecut, dar nu m-a impresionat. Îi voi acorda credit şi lui şi tuturor, iar în iarnă vom vedea dacă va mai fi nevoie de alte întăriri. Fanii v-au contestat înaintea antrenamentului. Ei au un conflict cu patronul pe care voi încerca să-l aplanez. E neplăcut să stai într-un conflict mocnit. Singura forma de convieţuire la fotbal sunt rezultatele! Mihai Stoichiţă Data naşterii: 10 mai 1954, Bucureşti Cariera de antrenor: -1994-1997 - Steaua (secund), 1997-1998 - Steaua, 1998-1999 - Steaua (secund) - 1999-2000 - FC Naţional - 2000 - Litex Loveci - 2000 - Farul Constanţa, 2001 - naţionala statului Panama - 2002-2003 - Şerif Tiraspol - 2003-2004 - naţionala Armeniei şi Piunik Erevan - 2005 - Oţelul Galaţi - 2005 - naţionala Kuweitului - 2007 - Aris Limassol B 2009 - AEL Limassol http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
34 Musafir(i)
34 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut