Ştiri Steaua Bucureşti
09-19-2009, 05:45 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Mihai Stoichiţă: "I-am felicitat pe jucători pentru că s-au dus la Bergodi!"
Noul antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă, spune că nu este un tehnician dur şi mărturiseşte că va încerca să-şi impună autoritatea în faţa elevilor săi.
"Sîntem pe teren ca să aflăm ce trebuie să facem pe teren, încercăm să acumulăm, de aceea trebuie să fim serioşi. Nu sînt sever, ci profesionist. Fotbalul e un sport de comunicare, e nevoie de concentrare şi atenţie, alftfel iese o harababură totală. De-a lungul vremii am văzut foarte mulţi antrenori mari la treabă, oameni importanţi, nu ca mine şi am văzut ce înseamnă o autoritate cîştigată, nu impusă. Becali vrea să vîndă Steaua? E patron, face ce vrea, e opţiunea dumnealui. Sînt situaţii ipotetice, nu are rost să le comentăm. Nu mă leagă banii de Steaua, ci sentimentele. I-am felicitat pe jucători pentru că s-au dus la Bergodi, dar le-am spus că era mai bine dacă băteau în cele 4 meciuri de acasă şi continua el aici, nu mai era neovie să apar eu", a spus Stoichiţă la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)
17 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut