Ştiri Unirea Urziceni
09-19-2009, 09:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Narcis Raducan: "Spaniolii au fost de acord ca daca nu ar fi marcat Fabiano, in repriza a doua le-ar fi fost greu"
Directorul sportiv al Unirii Urziceni, Narcis Raducan, a facut o scurta analiza a partidei FC Sevilla - Unirea Urziceni, din grupele Champions League, incheiata cu scorul de 2-0.
"Voi fi prezent la partida Eintracht Frankfurt - Vfb Stuttgart, pentru ca e mai bine sa-i vedem pe adversarii nostri cum joaca in deplasare. Am stat pe banca de rezerve la Sevilla si pot spune ca am vazut o echipa foarte - foarte puternica. Eu i-am vazut mai bine in meciul cu Zaragoza si n-au schimbat prea multe pentru meciul cu Unirea. Noi am fost mai organizati, altfel scorul ar fi putut fi asemanator, Sevilla invingand cu 4-1 si avand alte 5-6 ocazii. Nu putem spune ca ar fi fost mai bine sa atacam intrucat acestea sunt mijloacele echipelor romanesti cand joaca cu astfel de formatii. Daca ar avea cineva rabdarea sa analizeze meciul ar putea vedea ca 70-80% din ocaziile Sevillei au avut loc din cauza greselilor noastre. Probabil ca, de acum, cand va veni minutul 43 vom sti cum sa ne aparam deoarece intotdeauna exista o relaxare din partea echipelor mai mici, in timp ce echipele mari chiar atunci inscriu", a declarat Narcis Raducan. Acesta a dezvaluit si o discutie avuta cu persoane din conducerea clubului FC Sevilla, acestia recunoscand ca golul lui Fabiano din finalul primei reprize a reprezentat momentul cheie al meciului: "Am discutat, dupa meci, cu oameni din conducerea clubului spaniol si la 0-0 chiar intrasera putin in panica. De asemenea erau de acord ca, in cazul in care Luis Fabiano nu ar fi inscris, in repriza secunda ar fi fost mult mai rau pentru ei. In orice caz, ar fi fost mai rau daca ne surprindea o echipa de la care am fi asteptat mai multe, insa noi am intalnit, in primul meci, cea mai buna echipa la ea acasa." Referitor la partida de duminica, impotriva lui Dinamo, directorul sportiv al Unirii a mentionat: "Baietii sunt constienti de ce inseamna un rezultat bun cu Dinamo, noi avem un lot omogen si nu cred ca se pune problema oboselii. Acum totul depinde de inspiratia lui Dan Petrescu si de dorinta jucatorilor de a invinge pe Dinamo a doua oara. Din cate stiu, nu sunt probleme medicale." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
83 Musafir(i)
83 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut