Ştiri Rapid Bucureşti
09-20-2009, 11:48 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Nicolae Manea: "Am dovedit încă o dată că stăm bine psihic"
Directorul sportiv al echipei din Giuleşti a vorbit despre meciul cu Universitatea Craiova, spunînd că echipa sa ar fi meritat mai multe în acest început de campionat. Oficialul alb-vişiniilor a lăudat prestaţia tînărului atacant Alexandru Ioniţă, considerat unul din cei mai buni jucători ai meciului.
"E o victorie importantă pentru noi, mai ales că ne aduce în plutonul fruntaş. Nu a fost uşor, dar am dovedit încă o dată că suntem puternici din punct de vedere psihic. La începutul campionatului eram lăudaţi pentru joc, dar nu luam puncte. Acum vrem să ne alegem cu ambele. Nu ştiu ce să cred de lipsa publicului de la Craiova. Probabil că şi fanii lor sunt supăraţi pentru începutul acesta de sezon. Am fost să văd meciul lui Internaţional Curtea de Argeş. Eu cred că va trebui să îi luăm în seamă. Sper să nu facă o surpriză şi în Giuleşti", a spus Nicolae Manea la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)
18 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut