Ştiri Gloria Bistriţa
09-20-2009, 10:51 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Jean Padureanu: "Nu vom retrograda. Pe langa Halagian voi mai aduce un alt nume mare din Romania"
Presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a marturisit ca nu are de gand sa il schimbe pe antrenorul Sandu Tabarca, cu toate ca formatia a avut un start dezastruos in acest sezon. Acesta a declarat in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca intr-un timp foarte scurt va mai aduce un alt nume mare din Romania cu care va revitaliza banca tehnica. Astfel, Jean Padureanu crede ca echipa nu va retrograda, desi au trecut 7 etape in care au adunat doar 2 puncte.
"La Bistrita este un scurt circuit, insa nu va tine foarte mult. Sunt convins ca ne vom redresa. Fotbalul din Romania si nu numai sa mai nivelat si nimic nu ma mai surprinde. Pe langa domnul Halagian voi mai aduce pe cineva. Maine voi analiza si vom vedea ce vom face si speram ca lovitura de gratie sa o dam in iarna. Oricum ar fi, Sandu Tabarca va ramane in stafful tehnic, maine vom decide. La Piatra-Neamt am contestat arbitrajul, care greseste intentionat, mai nou. In primul sfert de ora, unde ne-a prins, ne-a ciupit. Un arbitraj smecheresc. Acest arbitru a vazut moartea cu ochii si nu s-a invatat. Ne luat mingea de foarte multe ori in mod justificat. Am incercat sa-l apar cand a avut probleme, insa nu este un om corect. Cei care au crezut ca meciul este aranjat intr-un fel sunt niste oameni prosti si nu au nimic cu fotbalul. Nu spun ca nu se fac, dar nu aici. Nu am vorbit cu Stefan de foarte mult timp. Nu vom retrograda pentru ca voi incerca sa revitalizez conducerea tehnica si cativa jucatori. Cu transferurile din iarna, ne vom reveni. Chiar daca au trecut 7 etape, nu intru in panica. Nu am meritat sa pierdem cateva meciuri. Echipa joaca insa nu prea am avut sansa. Asa cum l-am adus pe Halagian, voi mai aduce un alt nume mare din Romania. Domnul Carstea si-a mai revenit, poate manca si este mult mai bine. Steaua este un club destul de bine aranjat si nu cred ca va pati ceva mai rau de atat. Se va clasa in primele locuri.", a declarat Jean Padureanu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
23 Musafir(i)
23 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut