Ştiri Dinamo Bucureşti
09-21-2009, 03:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Cristea: "Mă bucur pentru golul reuşit, dar şi pentru că am câştigat pentru că a fost un joc foarte greu"
Autorul unui gol şi a unei pase de gol, Andrei Cristea susţine că jucătorii nu s-au gândit la ce s-a întâmplat sezonul trecut, ci doar la acest joc şi la cât de importantă era această victorie: "Nu ştiu dacă am obţinut un succes norocos, pentru că am avut multe ocazii de gol. Important e că am crezut până în ultimul minut şi am reuşit să ne impunem. Mă bucur pentru golul reuşit, dar şi pentru că am câştigat pentru că a fost un joc foarte greu. Nu ne-am gândit la ce a fost sezonul trecut şi cred că trebuie să uităm ce s-a întâmplat şi să ne gândim doar la viitor şi la obiectivele din acest an".
Dinamo a reuşit duminică să învingă Unirea Urziceni, pe teren propriu, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I, şi a reuşit astfel să obţină prima victorie din istorie în faţa jucătorilor antrenaţi de Dan Petrescu. Golul victoriei pentru alb-roşii a fost reuşit de Gabriel Torje în chiar ultima de fază de joc a partidei. În urma acestui rezultat, Dinamo a acumulat 13 puncte şi se află pe locul 2 în clasament, în timp ce Unirea Urziceni este pe poziţia a 4-a, tot cu 13 puncte. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
13 Musafir(i)
13 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut