Ştiri Unirea Urziceni
09-21-2009, 03:34 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Tibi Bălan: "Poate că Dinamo şi-a luat o revanşă morală în faţa noastră, dar mi s-au părut mai slăbuţi decât anul trecut"
Mijlocaşul Tibi Bălan este de părere că un egal era echitabil, pentru că partida a fost foarte echilibrată. "Este un final la care nu ne aşteptam şi se pare că prelungirile nu ne priesc. 1-1 era mai echitabil. Din păcate ei au dat un gol în ultima secundă. Poate că Dinamo nu merita victorie, dar acesta e fotbalul. Poate că Dinamo şi-a luat o revanşă morală în faţa noastră, dar mi s-au părut mai slăbuţi decât anul trecut", a declarat Bălan, care a fost completat de Sorin Paraschiv: "Am făcut o greşeală care ne-a fost fatală şi suntem foarte dezamăgiţi, dar nu avem ce face".
Dinamo a reuşit duminică să învingă Unirea Urziceni, pe teren propriu, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I, şi a reuşit astfel să obţină prima victorie din istorie în faţa jucătorilor antrenaţi de Dan Petrescu. Golul victoriei pentru alb-roşii a fost reuşit de Gabriel Torje în chiar ultima de fază de joc a partidei. În urma acestui rezultat, Dinamo a acumulat 13 puncte şi se află pe locul 2 în clasament, în timp ce Unirea Urziceni este pe poziţia a 4-a, tot cu 13 puncte. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
75 Musafir(i)
75 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut