Chestionar: Cine se califică?
Politehnica Iaşi
Pandurii Târgu-Jiu
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şaisprezecimi: Politehnica Iaşi - Pandurii Târgu-Jiu
09-21-2009, 03:58 PM
RE: Şaisprezecimi: Politehnica Iaşi - Pandurii Târgu-Jiu
Grigoraş: "Traversăm o perioadă bună şi sper să obţinem calificarea în optimi"

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, luni, că elevii săi vin după o perioadă bună în care au obţinut două victorii consecutive în campionat şi speră să continue şirul succeselor în 16-imile Cupei României.

"Echipa a obţinut două victorii consecutive în campionat, cu Craiova şi Internaţional Curtea de Argeş, ambele fără gol primit, traversăm o perioadă bună, dar trebuie să gestionăm foarte bine acest moment favorabil. Am uitat acele succese şi acum ne concentrăm asupra partidei din Cupa României. Sper ca elevii mei să continue această serie a jocurilor foarte bune din ultima perioadă şi să câştige în faţa Pandurilor, pentru a se califica în opitmile de finală. Ar fi perfect pentru noi să bifăm al treilea succes consecutiv şi o calificare", a spus Grigoraş.

Tehnicianul a adăugat că nu îl interesează ce lot a deplasat Pandurii la Iaşi pentru acest meci, el propunându-şi doar victoria: "Unii spun că Pandurii va juca cu rezervele la Iaşi, dar nu mă interesează. Gorjenii au un lot valoros şi sunt sigur că vor alinia un unsprezece competitiv în Copou. Eu îmi văd de echipa mea, iar dacă jucătorii vor da dovadă de aceeaşi determinare în joc, sunt sigur că putem obţine calificarea".

Antrenorul i-a convocat pentru acest meci pe Marius Croitoru şi Viorel Frunză, astfel că sunt şanse mari ca ambii jucători să debuteze la gruparea din Copou.

Oficialii formaţiei moldovene au decis ca pentru acest meci să ieftinească biletele cu 50% faţă de jocurile din campionat. Astfel, un tichet la peluză costă 5 lei, unul la tribune 10 lei, iar posesorii de abonamente la meciurile din Liga I au accesul gratuit.

Partida dintre Poli Iaşi şi Pandurii Tg. Jiu, contând pentru 16-imile de finală ale Cupei României, se va disputa marţi, de la ora 18:00, pe stadionul Emil Alexandrescu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Şaisprezecimi: Politehnica Iaşi - Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 09-21-2009 03:58 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut