Chestionar: Cine se califică?
Politehnica Iaşi
Pandurii Târgu-Jiu
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şaisprezecimi: Politehnica Iaşi - Pandurii Târgu-Jiu
09-21-2009, 03:59 PM
RE: Şaisprezecimi: Politehnica Iaşi - Pandurii Târgu-Jiu
Pandurii va evolua cu rezervele în partida cu Politehnica Iaşi

Pandurii va evolua cu o echipă formată din rezerve în partida cu Poli Iaşi şi fără antrenorul Sorin Cârţu, care spune că a luat această decizie din cauza arbitrajului din ediţia trecută, dar şi a programării FRF, de a juca duminică în Ghencea şi marţi la Iaşi.

"Mie îmi place competiţia asta şi o respect, dar lumea trebuie să te şi respecte. Anul trecut mă duc, fac sacrificii, jucăm cu Craiova, batem, după care apare unul Dumitru (n.r. arbitrul Robert Dumitru) şi spune 'nu vreau eu mă Cârţule să te duci mai departe, ci vreau ca Toni Conceicao să meargă mai departe'. Şi atunci de ce să mă întâlnesc iar cu nea Dumitru ? Ce s-a întâmplat atunci pot să interpretez în orice fel vreau. De ce să ne sacrificăm ? Tu eşti Pandurii şi pe nimeni nu interesează să apari tu prin semifinale", a spus Cârţu.

Tehnicianul spune că jucătorii convocaţi pentru meciul de la Iaşi trebuie să demonstreze că merită să fie în lotul formaţiei gorjene. "Ca să mergi pe două fronturi îţi trebuie un anumit lot, o anumită organizare. Sunt capabil să merg pe ambele fronturi, dar să şi putem să mergem pe două fronturi. Este un prilej foarte bun pentru unii de a arăta ce pot într-un meci oficial. Unii dintre jucători au fost titulari în campionatul acesta", a spus Cârţu.

Cel care va pregăti echipa în meciul cu Poli Iaşi este secundul Florin Băjenaru, care va dispune de următorul lot: Stanca, Livşit - Rusu, Rada, Diaconu, Nalaţi, Ghindeanu, Stancu, Dedu, Lazic, Basara, Kutlacic, Tilincă, Inclănzan, Pleaşcă, Avramescu, Tătaru, Vancea.

Jucătorii care au evoluat în partida cu Steaua, de duminică, au rămas la Târgu Jiu, acolo unde se vor pregăti sub comanda lui Sorin Cârţu, pentru jocul din etapa viitoare, cu Oţelul Galaţi.

Partida Politehnica Iaşi-Pandurii Târgu Jiu, din 16-imile Cupei României, se va disputa marţi, la ora 18:00.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Şaisprezecimi: Politehnica Iaşi - Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 09-21-2009 03:59 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut