Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-21-2009, 04:41 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
"Jucăm doar pe teren, nu merităm asta!"

Fundasul echipei Ceahlaul, Marius Burlacu, a comentat pentru gsp.ro, speculatiile privind un posibil aranjament in partida cu Bistrita, scor 2-1.

"Nu meritam un astfel de tratament. De 2 ani de cand sunt la Ceahlaul, pot spune ca am jucat numai pe teren. Suntem o echipa extrem de tanara, poate cea mai tanara.Cu siguranta nu jucam cel mai frumos fotbal din prima liga, dar nu suntem blatisti. Sa fim seriosi indiferent de rezultat, remiza sau victoria bistritenilor,lumea ar fi spus ca a fost ceva necurat la meciul asta. Am castigat la Medias, am dominat prima repriza la Brasov si fara greseli de arbitraj nu pierdeam acolo, am tinut Steaua in sah, si nu suntem in stare sa batem ultima clasata pe teren propriu? Ni se iau meritele acestui succes, pe nedrept. Chiar azi in vestiar, baietii erau dezamagiti de ce se spune despre noi, insa asta ne-a unit si mai mult si ne face sa fim si mai motivati sa aratam ca suntem o echipa buna si curata,care merita sa joace si la anul in Liga I", a declarat Burlacu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-21-2009 04:41 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut