Ştiri Dinamo Bucureşti
09-21-2009, 04:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Căpitan la 19 ani
Dario Bonetti anunţase că, dacă ar fi după el, ar schimba căpitanul de la un meci la altul. Şi iată că a şi început să-şi pună teoria în aplicare!
După ce la Graz banderola a stat pe braţul lui Adrian Cristea, acesta plecând la o zi după partidă către Emiratele Arabe pentru a semna cu Al-Ahli Dubai, aseară cel desemnat să o poarte a fost Gabriel Torje. Mijlocaşul de 19 ani a fost pentru prima oară căpitan la Dinamo, iar pe parcursul meciului nu a părut incomodat de noul statut. Fostul timişorean avusese timp să se acomodeze cu purtarea banderolei la ultima partidă a naţionalei de tineret, cea împotriva Moldovei, atunci când primise de la Emil Săndoi responsabilitatea de a fi căpitanul tricolorilor mici. Inițial, banderola trebuia să ajungă la tânărul Alexe, dar, cum acesta a fost doar rezervă, onoarea i-a revenit lui Gabi Torje. "Banderola este norocoasă" Torje a dat lovitura chiar la ultima fază, când l-a lobat pe Arlauskis pentru victoria în fața Urziceniului. La final, mijlocașul era în culmea fericirii: "Banderola a purtat noroc întregii echipe. Se întâmplă să ratezi şi să dai gol în minutul 94, de-aia e frumos fotbalul. Nu a fost un complex cu Urziceniul, acum am fost mai buni şi am câştigat. Nu ne-am gândit la revanşă, a fost un meci cu echipa campioană." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut