Ştiri Unirea Alba-Iulia
09-21-2009, 05:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Criză de portari la FC Unirea
Conflictul vehement dintre Cernea şi Adrian Falub, de la finele partidei de la Urziceni l-a adus în poarta Unirii pe cel mai vârstnic fotbalist din Liga I în actuala stagiune, Gabriel Rotaru, care a revenit după 5 ani în elită, la vârsta de 38 ani şi 252 zile. Prestaţia catastrofală a goalkeeperului originar din Luduş, ce poate fi culpabilizat pentru erori personale la toate cele 4 goluri încasate (în tandem la 3 dintre ele cu croatul Bonacin) face ca Unirea să se bazeze la următoarele întâlniri pe neexperimentatul Mihai Lasc (n-a apărat deloc în campionatul precedent) portar în vârstă de 21 ani, fără jocuri în picioare (care va fi însă titular la Galaţi). În atari situaţie, ţinând cont şi de dificultatea confruntării cu FC Vaslui, devenită o "adevărată finală" a supravieţuirii, şefii clubului vor să îngroape securea războiului între "principal" şi ex-stelistul exclus din lot şi amendat cu 6000 euro.
"Trebuie să strângem rândurile şi să facem ce-i mai bine pentru Unirea. Falub este un băiat deştept, în acest moment nu cred că ar fi loc de orgolii. Normal ar fi ca fiecare să cedeze şi să se împace", a dezvăluit Vasile Trifan. Astfel, joi, la întoarcerea echipei de la Galaţi, Falub ar urma să poarte o discuţie decisivă cu Cernea, pentru a regla diferendele, însă măsura ar fi una cu 2 tăişuri, pentru că o rechemare rapidă la antrenamente a portarului văzut acum drept o soluţie de avarie, ar putea duce la ştiribirea autorităţii tehnicianului clujean, după acel act de indisciplină. Astfel, Unirea şi Falub au ajuns la mâna lui Cernea, cel arătat cu degetul nu demult. "Ne-am bătut singuri. N-are sens să ne tot lamentăm, am luat goluri uşoare dar am şi ratat nepermis. La 1-0 eu am reluat pe lângă cu capul din 6 metri, apoi a avut ocazie Verdeş şi în loc de 1-1 s-a făcut 2-0 peste câteva minute", a precizat Călin Cristea. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)
18 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut