Ştiri Unirea Alba-Iulia
09-21-2009, 05:31 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Gheorghe Grozav a spart gheaţa în Liga I
După ce în vară a refuzat Standard Liege pentru a continua la Unirea, însă a dezamăgit în primele trei runde, complexat de ratarea cu FC Braşov, Gheorghe Grozav a realizat pe stadionul "Astra" întâiul său gol în elită.
Gicu îşi pierduse postul de titular, n-a mai strâns decât 27 de minute în meciurile cu Rapid, FC Timişoara şi Unirea Urziceni, dar la Ploieşti, în ultima jumătate de oră, intrarea sa şi evoluţia pozitivă a conferit periculozitate sporită raidurilor ofensive. "E un gol trist, n-am făcut mare lucru, am redus din handicap la 4-1 pentru adversari. Poate dacă punctam de 3 ori şi restabileam egalitatea merita să mă bucur cu adevărat", a spus atacantul ce va împlini 19 ani în 29 septembrie şi i-a dedicat golul fostului său antrenor de la juniori, Neluţu Popa, golgheterul ardelenilor în anii '90. "E un sentiment de dezamăgire că am pierdut, dar pentru mine personal această primă reuşită în Liga I îmi conferă încredere. Sper să fi depăşit pasa proastă, să-mi revin şi să joc la nivelul pretenţiilor", a conchis atacantul. Gheorghe Grozav nu mai marcase de peste 5 luni, mai precis din 4 aprilie 2009, la jocul Unirea - "U" Cluj 1-1, ce a produs despărţirea de Şunda. Pe lângă depăşirea perioadei de sterilitate, ce cuprinsese 16 jocuri oficiale, fostul internaţional de juniori a înscris prima dată sub comanda lui Falub. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)
17 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut