Ştiri Steaua Bucureşti
09-21-2009, 05:57 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Să mă duc la palat la Gigi după meci? Ce, voiaţi să schimbe iar antrenorul?"
Antrenorul Pandurilor, Sorin Cîrţu, a glumit pe seama dialogului pe care l-a avut cu patronul Stelei, Gigi Becali, la jocul te ieri şi mărtruriseşte că s-ar fi aşteptat la o evoluţie mai bună a elevilor săi în Ghencea.
"Nu am fost la palat, ce voiaţi, să schimbe iar antrenorul? Am vrut să-i spun asta lui Gigi şi în timpul jocului, dar auzea Stoichiţă şi nu voiam să-l supăr pentru că e prietenul meu. Glumesc, desigur. Mă aşteptam la un joc mai bun al băieţilor mei, ştiu care e adevărata valoare a lotului pe care îl antrenez. Jucătorii pot, eu am mereu încredere în ei, dar se întîmplă să nu iasă de fiecare dată aşa cum ne propunem. Nu vreau să comentez ceea ce s-a întîmplat la Steaua, dar am auzit că Gigi a spus despre Bergodi că l-ar fi discreditat. Păi patronul nu l-a discreditat pe antrenor venind în vestiar? Cred că a fost ceva premeditat, orice ar fi făcut la pauză cred că i-ar fi găsit alt motiv", a spus Cîrţu la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
31 Musafir(i)
31 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut