Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României
09-21-2009, 10:19 PM
|
|||
|
|||
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României
Lucescu jr: "Am avut dreptate cu Niculae! S-a demonstrat că el a fost accidentat şi asta spune totul"
Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat, luni seară, că jucătorii care evoluează în cupele europene sunt avantajaţi în faţa celor care joacă doar în campionatul intern, deoarece au "altă încredere în ei şi altă linişte".
"Mai sunt două săptămâni până la meciul cu Serbia, destule partide în campionat, în Cupa României şi chiar în cupele europene. Până la urmă jucătorii din cupele europene sunt avantajaţi în faţa celor care joacă doar în campionatul intern, pentru că este o altă încredere pe care o ai, o altă linişte atunci când ajungi să joci meciuri importante. Jucătorii convocaţi se vor cunoaşte cu cinci zile înainte de reunire. Sunt 40 de jucători pe listă, pe toţi încercăm să-i monitorizăm, să vedem care e în forma cea mai bună. Dacă Bănel Nicoliţă continuă să joace ca la Mediaş, atunci va fi convocat. Nu este nicio problemă pentru niciun jucător. E un subiect pe care nu am vrut să-l abordez, dar mă văd obligat să precizez: am avut dreptate cu Marius Niculae: dacă am spus că nu m-a convins, nu m-a convins şi s-a demonstrat că băiatul, oricât ar fi vrut, a fost accidentat şi asta spune totul", a declarat Lucescu. Răzvan Lucescu a subliniat că în prima etapă a cupelor europene, echipele româneşti au obţinut rezultate pozitive, "care dau încredere în această toamnă": "Până la urmă sunt speranţe pe care le avem toţi de a promova în faza următoare cât mai multe echipe, de a aduna cât mai multe puncte pentru România şi de a căpăta o experienţă cât mai mare jucătorii, iar când aceştia vin la naţionmală să dea totul fără reţinere". "Era bine că Bergodi dădea încredere şi echilibru jucătorilor" Pentru Răzvan Lucescu, Cristiano Bergodi este un antrenor deosebit şi cât timp a fost la Steaua, imaginea acestei echipe a fost una corectă. "Din punct de vedere al muncii pe care o fac, eram mulţumit că se lucrează foarte corect şi ca tactică şi ca pregătire fizică şi că se dă încredere şi echilibru jucătorilor de acolo. Atât vreau să spun şi nimic mai mult", a adăugat Lucescu. "E bine că Mutu a revenit în circuitul Fiorentinei" Selecţionerul României a vorbit şi despre atacantul Adrian Mutu. "Mutu joacă la echipa de club. Vine după o accidentare, nu poate fi meci de meci pe teren la trei zile. Important e că a reintrat în circuitul Fiorentinei. Nu a fost o accidentare uşoară şi eu sunt sigur că atunci când va veni la naţională şi va fi apt, va da tot ce e mai bun din el. Am fost la Stuttgart, pentru a-l vedea pe Ciprian Marica şi a avea o discuţie mai lungă cu el, aşa cum am făcut şi cu ceilalţi jucători. Dacă după aceea voi putea fi util Urziceniului, o voi face cu plăcere", a mai spus Lucescu. Răzvan Lucescu a participat, luni seară, la Turul Phenomenal Gillette, el dând startul celei mai lungi ştafete din lume, pe o distanţă de 3.000 de km, pe teritoriul României. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 09-12-2009, 10:47 AM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 09-12-2009, 10:49 AM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 09-14-2009, 09:11 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 09-21-2009 10:19 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 11-05-2009, 05:27 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 11-05-2009, 05:28 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 11-05-2009, 05:29 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 11-05-2009, 05:31 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 11-08-2009, 08:53 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut