Ştiri Steaua Bucureşti
09-22-2009, 02:07 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Stoichita: "Ar fi ideala o reconciliere intre patron si suporteri"
Antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Mihai Stoichita, a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca pentru clubul din Bulevardul Ghencea ar fi ideala o reconciliere intre patronul Gigi Becali si suporteri. Tehnicianul a spus ca, in vederea unei asemenea miscari, ar fi nevoie de intelepciune din partea ambelor parti.
"Stiu ce am de facut, nu mai pot sa am emotii la varsta si experienta mea. Este o chestie de adaptare intre mine si ei, pentru ca stim ce avem de facut. Sper sa aducem victorie de la Bacau si sa avem un parcurs normal pentru o astfel de echipa si un astfel de nume, pentru ca Steaua este cel mai mare nume din Romania. Problema cu suporterii e un conflict care a izbucnit de-a lungul timpului intre fani si patron. Bineinteles ca si eu fac parte din aceasta situatie, nu pot sa fac pe omul care baga capul in nisip si nu participa la asa ceva, dar eu cred ca ideala ar fi o reconciliere. Nu pot sa dau sfaturi, sunt un simplu angajat, insa eu as apela la foarte multa intelepciune in rezolvarea acestei probleme, din partea ambelor parti, pentru ca poate fi vorba de intelepciune daca ar veni din partea uneia singure. Eu am obligatia sa antrenez echipa si voi incerca sa fac performanta si sa multumesc suporterii. Daca rezultatele mele nu ii vor multumi, eu voi suporta consecintele cu fruntea sus si cu demnitate. Nu sunt las si nu ma ascund. Nu i-am eliminat din echipa pe Onicas si pe Ionescu, dar am considerat ca nu trebuie sa introduc pe teren jucatori cu probleme medicale", a declarat Mihai Stoichita, in cadrul emisiunii "Liga lu' Mitran". "Steaua este bine, se antreneaza. I-am chemat pe jucatori maine (n.r. marti) la ora 12:00, ca sa plecam catre Bacau, unde vom face antrenament maine seara. Dupa meci, ramanem acolo, ca sa nu pierdem noaptea pe drum, pentru ca avem un meci important in weekend. Ne intoarcem, apoi, la Bucuresti si pregatim partida cu FC Brasov", a mai spus antrenorul echipei Steaua Bucuresti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)
22 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut