Ştiri Steaua Bucureşti
09-22-2009, 07:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Argăseală: "Nu ştiu dacă Bergodi s-a înţeles cu Ivanovici, dar i-a picat excelent înregistrarea"
Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală. infirmă faptul că pe înregistrarea prezentată la Fanatik ar fi vocea unui jucător al grupării din Ghencea şi lasă să se înţeleagă că în spatele acestor dezvăluiri ar putea sta chiar fostul antrenor Cristiano Bergodi.
"Se va dovedi că înregistrarea e falsă, e un lucru care nu există, dar care face foarte mult rău Stelei. Jucătorii sînt curioşi să afle adevărul, de aceea au făcut şi acea plîngere împotriva realizatorului emisiunii Fanatik. Nu ştiu dacă Bergodi s-a înţeles cu Ivanovici, dar i-a picat bine această înregistrare. Dacă îmi aduc bine aminte, patronul a povestit exact ce s-a întîmplat în vestiar, restul sînt poveşti! Ştiţi cum s-a întîmplat cu accidentările lui Ghionea şi Tătăruşanu? Baciu a deschis uşa, l-a lovit pe Ghionea cu ea în cap, geamul s-a spart şi l-a lovit pe Tătăruşanu, aflat de cealaltă parte a ei", a spus Argăseală la sportro. "Am făcut plîngere penală, jucătorii mi-au cerut să fac asta" Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a comentat înregistrarile aparute pe Internet, care indica drept un fals caseta difuzată în cadrul emisiunii Fanatik Show, de pe DigiSport, spunînd că jucătorii Stelei nu ar fi declarat nimic negativ despre club. Mai mult, oficialul din Ghencea a spus că jucătorii i-au cerut să facă plîngere penală împotriva realizatorului emisiunii. "Cred că este adevărată înregistrarea. Nu văd cum ar fi putut-o prelucra cineva. Îmi confirmă bănuielile şi convingerile pe care le aveam. Noi vom solicita înregistrarea, pentru că deja am făcut plângere penală împotriva lui Ivanovici. Jucătorii mi-au cerut să fac asta. Personal, sunt consternat. Dacă am ajuns chiar în halul ăsta încât să naştem morţi, doar ca să zicem că a fost o crimă, s-a depăşit orice limită. Nu mai are rost să ne luptăm cu mediul virtual!", a spus Valeriu Argăseală pentru Adevarul.ro http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut