Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-22-2009, 07:29 PM
Mesaj: #65
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Miercuri în Cupă şi sâmbătă la Iaşi, în campionat, Ceahlăul joacă de la 17.30

Meciul Ceahlăului din faza "şaisprezecimilor" de finală a noii ediţii în Cupa României şi-a schimbat ora de începere. Astfel, miercuri, ai noştri vor începe disputa contra divizionarei secunde Gaz Metan CFR Craiova de la ora 17.30 şi nu 16, cum iniţial a hotărât forul organizatoric, FRF.

Oficialii pietreni au înaintat, în scris, o solicitare la federaţie, tocmai în ideea de a-şi amâna debutul jocului de miercuri cu o oră şi jumătate. La rândul lor, diriguitorii FRF au cerut şi acordul adversarilor Ceahlăului, în mutarea orei de începere a partidei din Cupă.

"La începutul săptămânii am primit în scris şi această înştiinţare, cum că cei de la Craiova sunt de acord cu amânarea startului partidei pentru ora 17.30. În ceea ce ne priveşte, antrenorii şi jucătorii noştri vor gândi meciul de miercuri ca pe un antrenament cu public, necesar în vederea mult mai importantului meci oficial de campionat contra Politehnicii Iaşi, de sâmbătă", a declarat Gelu Crăcană, ofiţerul de presă al grupării pietrene de fotbal.

17.30 nu va fi doar ora de începere a meciului de miercuri pe Borzoghean, în Cupa României, ci şi debutul derbyului moldav din runda cu numărul 8 a Ligii 1, meci programat sâmbătă în Copou.

"La Iaşi, vom da peste o echipă aflată pe val. Iar mare parte din meritele rezultatelor de până acum, acolo, le are antrenorul Petre Grigoraş", a spus antrenorul principal al Ceahlăului, Mihai Ionescu.

Cupa României, singura competiţie în care banii nu fac clasamentul, vine cu o surpriză în această nouă stagiune: aceea că echipele pot organiza meciurile pe propriul teren, funcţie de rezultatul tragerii la sorţi. Iar din semifinale, se va trece la sistemul tur-retur. Partidele se vor juca în sistem eliminatoriu, iar dacă scorul va fi egal după cele 90 de minute regulamentare, se va trece la prelungiri. În cazul în care egalitatea persistă, se va ajunge la loviturile de departajare.

Arbitrii meciului Ceahlăul-Gaz Metan CFR Craiova de mâine seară vor fi: Florin Dreve - Micloş Nagy, Monica Rigo. Ca "rezervă" a fost numit Cristian Sava, iar supervizorii oficialilor meciului de Cupă vor fi Nicolae Marodin şi Victor Ciocan.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-22-2009 07:29 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut