Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-22-2009, 07:29 PM
Mesaj: #66
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Mihai Ionescu: "Oltenii au personalitate"

Antrenorul Ceahlaului, Mihai Ionescu, si-a avertizat jucatorii ca nu vor avea meci usor cu Gaz Metan CFR Craiova, in saisprezecimile Cupei Romaniei - Timisoreana la fotbal. Tehnicianul care a anuntat ca nu va menaja pe nimeni pentru meciul de miercuri, 23 septembrie, de la Piatra Neamt crede ca dorinta de performanta a echipei sale va cintari mult in stabilirea rezultatului final.

"Nu voi menaja pe nimeni. Vrem sa cistigam si, daca prindem un culoar favorabil, sa ajungem in fazele superioare ale competitiei. Din cauza randamentului unora dintre jucatori vor exista si doua-trei modificari, insa mizez pe dorinta de victorie si de a face un joc exact pentru ca in fata lor va fi o echipa cu personalitate. Totusi, avem informatii putine despre Gaz Metan Craiova si nu i-am vazut pe video", a afirmat Mihai Ionescu.

Antrenorul este multumit ca in urma tragerii la sorti Ceahlaul a evitat o deplasare foarte lunga pina la Craiova, mai ales ca simbata, 26 septembrie, galben-negrii se vor deplasa la Iasi pentru meciul cu Politehnica din etapa cu numarul 8 a Ligii I.

Se pare ca antrenorii au decis sa nu-l foloseasca pe Burlacu in jocul de cupa, acesta fiind suspendat pentru cel de campionat de la Iasi. In locul sau va aparea Ferariu pe post de fundas dreapta, fostul romascan fiind titular inca o data pentru Ceahlaul in acest sezon, la FC Brasov, cind a primit un rosu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-22-2009 07:29 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
47 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut