Ştiri Petrolul Ploieşti
09-22-2009, 07:59 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Petrolul Ploieşti
"Ne-a bătut una dintre cele mai slabe echipe!"
După ce Petrolul a pierdut cu scorul de 1-2 partida cu Cetatea Suceava, managerul formaţiei ploieştene, Vivi Răchită, anunţă măsuri drastice: "Ne-a bătut una dintre cele mai slabe echipe din serie. În echipa mea sunt fotbalişti care nu înţeleg că nu joacă doar numele, că fără să depună efort şi fără să fie uniţi nu vor reuşi să câştige. Sunt nemulţumit total, chiar şi de mine, pentru că, probabil, n-am reuşit să-i capacitez aşa cum trebuie după egalul obţinut în meciul cu Farul. Am avut o discuţie mai aprinsă după joc, iar luni vom avea o şedinţă serioasă şi este posibil să se treacă la măsuri drastice", a declarat managerul Petrolului.
Arbitraj golănesc! Răchită s-a declarat nemulţumit şi de arbitraj. "I-am promis centralului Amarandei că o să-l recuz. Nu se poate să jucăm cu o echipă din Moldova şi să ne arbitreze o brigadă din Vaslui. A fost un arbitraj şmecheresc, golănesc, tot ce a fost la limită a dat pentru gazde. Faultul de la faza deschiderii scorului n-a existat, iar, la 1-1, am avut un penalty clar. Mă deranjează acest lucru pentru că noi vrem să jucăm corect şi nu-mi convine ca şmecherii din arbitraj să ne ia de fraieri. O să sun la Federaţie şi o să discut inclusiv cu Mircea Sandu şi cu Ionuţ Lupescu despre aceste lucruri". Debut pentru Cosic şi Japălău Sergiu Japălău a bifat primul joc oficial în tricoul Petrolului, după ce l-a înlocuit, în minutul 45 pe Robert Elek, atacantul fără gol marcat în campionat. "Din păcate, Elek n-a dat randamentul scontat. Să nu uităm că el, ca atacant, n-a marcat niciun gol în acest campionat", a precizat managerul Răchită. Sârbul Cosic a intrat în locul lui Şomodean, care a acuzat o accidentare. Altfel, luni, la ora 19.00, managerul Răchită şi preşedintele Crângu vor avea o întâlnire cu suporterii pentru a discuta despre "prezentul şi viitorul echipei", după cum s-a exprimat primul. La Suceva, fotbaliştii Petrolului au fost încurajaţi de aproximativ 70 de fani. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut