Ştiri Jiul Petroşani
09-22-2009, 08:09 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-22-2009 08:10 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Jiul Petroşani
Speedy Luţu Gonzales
Olteanul care a adus victoria Jiului se simte mai tânăr ca niciodată şi nici nu vrea să audă de retragere
Ionuţ Luţu este un adevărat globe-trotter. A jucat în cariera lui la unsprezece echipe din cinci ţări, a câştigat trofee, dar a lăsat mereu impresia că putea mai mult. De două etape, Luţu evoluează pentru Jiul Petroşani, pentru care sâmbătă a înscris golul victoriei în disputa cu CSM Rm. Vâlcea dintr-o lovitură liberă. Considerat de mulţi un fotbalist terminat, "Hagi-Luţu" îi contrazice şi anunţă că nici nu se gândeşte la retragere. "Sunt fericit că am înscris, la a doua mea apariţie în tricoul Jiului. Am găsit aici nişte copii ambiţioşi şi talentaţi, avem ca obiectiv promovarea şi, de ce nu, visez să joc din nou în Liga I. Până atunci, savurez primul meu gol în divizia secundă. Jucasem o viaţă fotbal şi nu ajunsesem să înscriu în acest eşalon", glumeşte Luţu. Mijlocașul are planuri mari pentru viitor: "Joc cât o să mă ţină picioarele, frate. Aici, la Jiul, sunt cel mai bătrân din lot, dar nu se vede, jur. Am vână, alerg de parcă sunt Speedy Gonzales". "Patricia este viaţa mea" Luţu are două motive extrem de solide să-şi continue cariera: are o fetiţă de crescut şi, în al doilea rând, nu ştie să facă altceva. "Nu mă las de fotbal. Ce să fac? Să stau degeaba? Nu pot, frăţioare, mai ales că o am şi pe Patricia. E viaţa mea şi trebuie să-i asigur un viitor". Fiica de zece ani dintr-o relaţie mai veche, Patricia, este singura fată care i-a cucerit inima lui Luţu. "Nu sunt un sentimental, dar când vine vorba de fata mea, mă înmoi tot. Îi fac toate poftele", povesteşte "Hagi-Luţu". Luţu are magazin şi club pe litoral Chiar dacă încă mai joacă fotbal profesionist, Luţu s-a gândit să-şi asigure viitorul şi s-a lansat de un an în afaceri. A deschis, în Craiova, un magazin cu corpuri de iluminat, iar la Neptun are, din vara acestui an, un club, împreună cu un prieten. "Cu lustrele e greu, dar sper să se termine repede criza asta mondială şi să se dezmorţească afacerea. În schimb, clubul a mers bine. Acum l-am închis, că s-a terminat sezonul, dar sunt mulţumit", spune Luţu. "Jucasem o viaţă fotbal şi nu ajunsesem să înscriu în acest eşalon" - Ionuț Luțu 5 este numărul țărilor în care a jucat Luţu în cariera sa Cariera lui Ionuţ Luţu • Progresul Bucureşti (1993-1996, 2000-2001) • U Craiova (1996-1997, 1998-1999, 2002-2003, 2004-2005, 2006-2008) • Galatasaray (1997-1998) • Steaua (1999-2000) • Samsung Blue Wings (2000, 2001-2002) • Rapid (2003-2004) • Apollon Limassol (2003-2004) • FC Kairat (2005-2007) • Zhetysu Taldykorgan (2008-2009) • Pandurii (2008-2009) • Jiul Petroşani (2009-2010) http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut