Ştiri Universitatea Cluj
09-22-2009, 08:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Machado vrea să înscrie 20 de goluri
Golgheterul Universităţii Cluj, brazilianul Gabriel Machado, a acordat un interviu-flash pentru site-ul oficial al clubului în care a dezvăluit câte goluri vrea să marcheze în acest sezon, dar şi câteva detalii mai personale precum faptul că nu are prietenă şi nu îi duce dorul nimănui din ţara sa natală.
Gabriel, eşti de ceva vreme în Cluj. Ce părere ai de oraş? N-am văzut prea mult, de obicei merg la shopping. Mi-au plăcut mult biserica mare din centru şi Teatrul Naţional. Şi mai îmi place să vin la stadion. Încă de la primul meci, fetele au început să se intereseze dacă ai prietenă. Ce poţi să le zici? Nu am prietenă. Sunt liber. Ai fraţi sau surori? Am un singur frate, mai mare. Îl cheamă Daniel, dar nu a jucat niciodată fotbal. Când ai fost ultima dată în Brazilia să-ţi întâlneşti rudele? Ultima dată am fost în iunie. Merg acasă cam de două ori pe an. De cine ţi-e cel mai dor din Brazilia? Nu mi-e dor de nimeni. Sincer. Mă simt foarte bine aici, mai bine ca acasă. Ai marcat până acum trei goluri pentru Universitatea. Câte ţi-ai propus să înscrii în acest sezon? 20. Ce părere ai de suporterii lui "U"? Mă emoţionează de fiecare dată. Sunt mai fanatici decât cei din Elveţia, unde ai jucat? Aaaaa, nu se pot compara. Acolo nu se iubeşte fotbalul atât de mult ca aici! http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut