Şaisprezecimi: FCM Bacău - Steaua Bucureşti
09-23-2009, 04:39 PM
|
|||
|
|||
RE: Şaisprezecimi: FCM Bacău - Steaua Bucureşti
Spiridon: "Nu avem nimic de pierdut!"
O dispută cu Steaua Bucureşti nu poate fi una uşoară. Cu toate acestea, FCM Bacău este favorita celor care au votat pe site-ul BacauSport.ro la întrebarea "Cine credeti ca se va califica in optimile Cupei Romaniei Timisoreana?". Astfel, 68,25% dintre votanţi cred că FCM Bacău va trece mai departe în Cupa României, în timp ce 31,75% mizează pe Steaua Bucureşti.
FCM Bacău a efectuat aseară un antrenament la lumina reflectoarelor. De altfel, după meciul cu Concordia Chiajna, antrenorul Gheorghe Poenaru şi-a programat cele două şedinţe de pregătire în nocturnă. Din tabăra lui Poenaru vor lipsi Tismănaru şi Vajou, ambii accidentaţi, şi Taban, care este suspendat. "Vrem să demonstrăm că înfrângerea suferită tot în Cupa României, 4-0, împotriva Stelei a fost un accident. Cred că avem puterea să facem un meci bun şi să depăşim Steaua", spunea mijlocaşul băcăuan Remus Cojocaru. "Nu avem nimic de pierdut. Presiunea este pe Steaua, nu pe FCM Bacău", spune şi căpitanul Daniel Spiridon. Asta pentru că o eliminare a Stelei în 16-imi ar putea fi considerată drept o catastrofă în Ghencea ţinând cont de relaţiile tensionate existente între suporteri şi patronul Gigi Becali. Pentru meciul cu trupa lui Stoichiţă Gheorghe Poenaru ar putea alinia acelaşi "unsprezee" din partida cu Concordia Chiajna, cu o singură excepţie, titularizarea lui Dediu. Adică Ignătescu- Dediu, Kalai, Dobârceanu, Boboc- Spiridon- Simao, Petrea, I. Radu, Doboş- Câmpeanu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut