Şaisprezecimi: Astra Ploieşti - FC Farul Constanţa
09-23-2009, 05:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Şaisprezecimi: Astra Ploieşti - FC Farul Constanţa
"Marinarii" nu au nimic de pierdut
Constănţenii încearcă să elimine din competiţie o formaţie de prima ligă, echipa de la care tehnicianul farist Marius Şumudică a fost nevoit să plece în urma unui conflict.
După ce a scos din "Cupă" o echipă de aceeaşi mărime, Delta Tulcea, Farul întâlneşte astăzi o formaţie din Liga 1, Astra Ploieşti, chiar pe terenul ei. Neavând ce pierde şi lipsiţi de presiunea rezultatului, constănţenii vor să meargă mai departe, iar alegerea antrenorului Astrei, Nicolo Napoli, de a juca cu mai multe rezerve, ţinând cont că, vineri, ploieştenii au meci greu cu Unirea Urziceni, ar putea egaliza forţele din teren. "Indiferent că voi face şi eu câteva schimbări în echipă, voi trata meciul ca să mă calific mai departe. Întâlnim o echipă bună, dar probabil că nici ea nu va folosi prima echipă. Sper să facem un joc bun. Nu avem niciun fel de presiune, care e la ei. Vrem să arătăm că Farul încearcă să formeze o nouă echi-pă şi că, de la joc la joc, evoluţiile noastre cresc în calitate", a declarat antrenorul principal al Farului, Marius Şumudică. Deşi, în această partidă, nu mai este obligat să folosească tot meciul un junior, tehnicianul îl va utiliza mai mult ca sigur pe Mansur, gândindu-se însă şi la Matei, ca la al doilea junior! Şumudică a mai spus că plecarea sa de la CSM Ploieşti (viitoarea Astra) în urma unui conflict cu mai mulţi oameni din club nu-i va alimenta acum o eventuală sete de revanşă. "Am plecat după ce am avut unele probleme la momentul respectiv cu cei de la Dinamo, care au impus antrenori, staff, jucători, tot. Dar cu cei care au rămas mă aflu în relaţii normale. Chiar vorbesc cu ei din când în când", a arătat Şumudică, tehnician care a antrenat la CSM Ploieşti patru dintre actualii jucători ai Astrei, V. Sandu, A. Stan, Oprsal şi Paulinho. Formaţia probabilă a Farului: Sardescu - Măţel (cpt.), Diogo, Papp, Gaston - Matei, L. Mihai II, Cristocea, Mansur - Chico, M. Ene. Arbitrează Cătălin Popa; asis-tenţi, Romică Bârdeş (ambii, din Piteşti) şi Marius Marchidanu (Brăila); rezervă, Cristina Bujor; observatori, Tudor Constantinescu, Alexandru Popescu (toţi, din Bucureşti). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Şaisprezecimi: Astra Ploieşti - FC Farul Constanţa - Sebi Raducu - 09-11-2009, 07:19 PM
RE: Şaisprezecimi: Astra Ploieşti - FC Farul Constanţa - Sebi Raducu - 09-11-2009, 07:55 PM
RE: Şaisprezecimi: Astra Ploieşti - FC Farul Constanţa - Sebi Raducu - 09-11-2009, 07:57 PM
RE: Şaisprezecimi: Astra Ploieşti - FC Farul Constanţa - Sebi Raducu - 09-23-2009 05:40 PM
RE: Şaisprezecimi: Astra Ploieşti - FC Farul Constanţa - Sebi Raducu - 09-24-2009, 03:23 PM
RE: Şaisprezecimi: Astra Ploieşti - FC Farul Constanţa - Sebi Raducu - 09-24-2009, 03:24 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut