Ştiri Universitatea Craiova
09-23-2009, 05:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
"E prima oară când lovesc pe cineva atât de grav"
Fundaşul Universităţii Valerică Găman a declarat, astăzi, că este pentru prima oară când a accidentat pe cineva atât de grav, după ce, în urma unui duel cu Adrian Pârvu, de la Gloria II Bistriţa, fotbalistul bistriţenilor a fost transportat la spital.
"Îmi pare foarte rău, e prima oară când lovesc pe cineva atât de grav. Nu a fost nici cea mai mică intenţie. Îl ştiu pe băiat, este din Craiova şi dacă rămâne aici îl voi vizita până se va face bine. Sper să nu fie supărat pe mine", a declarat Găman. La rândul său, Adrian Pârvu a afirmat: "Nu sunt supărat. Ăsta este fotbalul şi ne vedem fiecare de carieră. Sper să-mi revin cât mai repede, iar lui îi doresc multă baftă. O să ţinem legătura, îl cunosc mai demult, el a ajuns sus, eu mai am mult de muncă. Mi-a zis că-i pare rău că m-a lovit şi speră să mă refac cât mai repede." Adrian Pârvu, în vârstă de 19 ani, a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat iniţial cu ruptură de ligamente. După ce a efectuat un RMN, medicii au anunţat că jucătorul a suferit o entorsă la genunchi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut