Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-23-2009, 06:04 PM
Mesaj: #79
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Cadu: "Ne batem cu Dinamo"

Două victorii în patru zile au fost suficiente pentru a readuce optimismul în vestiarul vişiniilor. Mai mult, Cadu, şeful din teren al lui CFR, a uitat de eşecul cu Pandurii şi se gândeşte iar la titlu şi la primăvara europeană.

Cadu, după înfrângerea cu Pandurii, au apărut probleme pentru voi. S-a vorbit şi despre o posibilă demitere a lui Conceicao?
E normal să apară probleme, pentru că la CFR trebuie să câştigi toate meciurile, nu ne permitem să pierdem nicio partidă. Dar zvonurile care au apărut nu au fost adevărate, niciodată nu s-a pus problema ca Antonio Conceicao să plece. Postul său nu a fost niciodată în pericol.

Preşedintele Iuliu Mureşan a spus că o să vă primiţi doar jumătate din contracte dacă nu luaţi titlul.
Astea au fost vorbele domnului preşedinte, dar noi, băieţii, nu credem că o să se întâmple acest lucru, pentru că noi avem contracte care trebuie respectate. Cât despre faptul că jucăm fără prime în Europa League, pe mine nu mă deranjează acest lucru, pentru că eu nu joc pentru bani. Eu, în primul rând, vreau să fac performanţă, la fel ca şi restul colegilor mei.

Aţi câştigat cu Braşov. Aţi reintrat în lupta pentru titlu?
Da, am câştigat ultimele două meciuri şi putem spune că ne-am revenit, dar este devreme să vorbim despre favorite la titlu. Oricum, pentru mine, Dinamo rămâne cea mai periculoasă formaţie, după care urmează Urziceni. Ce pot să vă spun este că peste două sau trei etape vom fi pe primul loc. Am pus umărul la câştigarea primului titlu de la CFR şi cred că anul acesta putem reuşi din nou acest lucru.

Nu ia în calcul Steaua la lupta pentru titlu
Ai uitat de Steaua, nu o iei în calcul?

Când era Bergodi antrenor, era linişte la echipă şi mai aveau şanse la titlu, însă acum, cu toate cele întâmplate acolo, nu cred că putem include Steaua printre echipele care o să se bată sezonul ăsta la campionat.

În Europa League unde vă opriţi?
S-a tot vorbit că noi am fi favoriţii acestei grupe, însă nu cred acest lucru. Fiecare are şanse egale, dar cred că noi şi PSV vom merge mai departe. După faza grupelor orice se poate întâmpla, depinde cu cine vom cădea. Însă să vorbim de o finală e mult prea mult în acest moment.

Unii jucători au avut în ultimul timp evoluţii mai modeste. Care este cauza?
E normal să nu poţi avea doar jocuri bune un întreg sezon, există perioade în care se acumulează oboseala şi evoluezi mai modest în unele meciuri. Luptăm pe trei fronturi şi cred că putem să ne îndeplinim toate obiectivele. Oricum, câştigarea titlului rămâne principalul obiectiv.

4 trofee a cucerit Cadu cu CFR Cluj: un titlu, două Cupe ale României şi o Supercupă

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-23-2009 06:04 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut