Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-23-2009, 06:40 PM
Mesaj: #68
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Prezenţa naţionalei, din nou, la Piatra Neamţ: Rămâne sub semnul întrebării

Oficialii Ceahlăului stau şi acum în aşteptarea răspunsului final, referitor la găzduirea partidei naţionalei României contra selecţionatei similare a Insulelor Feroe. Ieri, după un contact cu reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal, diriguitorii pietreni au aflat că există unele neclarităţi. Astfel, cei de la Ceahlăul au fost informaţi că feroezii, prin cursa charter pe care au închiriat-o, întâmpină dificultăţi în ideea aterizării pe aeroportul din Bacău.

"Am insistat să primim, cât mai repede, lămuriri şi informaţii concrete asupra acestui aspect, astfel încât să nu fim presaţi de către cei cărora le-am solicitat cazările pentru acest eveniment din preliminariile Campionatului Mondial din 2010. Deocamdată, sunt doar şanse teoretice să nu găzduim la noi acest meci internaţional", declară directorul Mironaş de la FC Ceahlăul.

Dacă celelalte obligativităţi ar fi acoperite în cel mult o săptămână, problema cazărilor tuturor oficialilor meciului României cu Insulele Feroe, este una care dă bătăi de cap.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-23-2009 06:40 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut